Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro porteño 1912 22 de agosto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke verovert de bal door een tackle van achteren. Cattebeke met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Peralta speelt de bal door. Altieri is nu in balbezit. Grance verovert de bal door een tackle van achteren. Grance haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro porteño 1912 - 22 de agosto 0:1

11e minuut.
Frutos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas begaat een overtreding. Costas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke probeert naar een medespeler te passen. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Bogado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Carles geeft de bal voor. Inworp. Vargas met een snelle inworp. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Costas probeert naar een medespeler te passen. Acevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agüero de bal. Grance is nu in balbezit. Grance draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costas passt de bal in één keer door. Grance is nu in balbezit. Grance draait met de bal, schiet en ... Altieri kopt de bal weg. Brugada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro porteño 1912 58%, 22 de agosto 42%.
cerro porteño 1912 - 22 de agosto 0:1

53e minuut.
Grance bereikt de bal nog maar net als eerste. Grance draait met de bal, schiet en ... Villagra probeert de bal aan de voet te houden. Saba is nu in balbezit. Saba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Carles kopt de bal weg. Cattebeke rent richting de bal. Costas rent richting de bal. Costas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Frutos draait met de bal, schiet en ... Bogado probeert naar een medespeler te passen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap. Brugada bokst de bal weg.

83e minuut.
Saba verovert de bal door een tackle van achteren. Cattebeke verovert de bal door een tackle van achteren. Cattebeke passt de bal met de wreef. Grance is nu in balbezit. Grance haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro porteño 1912 - 22 de agosto 0:2

86e minuut.
Villagra passt de bal in één keer door. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi rent richting de bal. Frutos is nu in balbezit. Frutos schiet op doel. Bogado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro porteño 1912 - 22 de agosto 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro porteño 1912 51%, 22 de agosto 49%.
cerro porteño 1912 - 22 de agosto 1:2