Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sol del este Paraguay2
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese heeft problemen om de bal te vangen. Canese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinidad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acuña is nu in balbezit. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acuña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amigo met een snel genomen vrije trap. Hermann probeert de bal met de borst te controleren. Canese verovert de bal door een tackle van achteren. Canese schiet op doel. Iturbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Azuaga de bal. Canese rent richting de bal. Canese schiet op doel. Iturbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Doria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sol del este - Paraguay2 0:1

17e minuut.
Trinidad rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinidad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Iturbe probeert wanhopig de bal te grijpen. Canese is nu in balbezit. Canese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sol del este - Paraguay2 0:2

20e minuut.
Azuaga is nu in balbezit. Salcedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azuaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azuaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Penayo de bal. Penayo draait met de bal, schiet en ... Doria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doria met een sublieme pass. Doria kopt de bal weg. Klungelig pakt Lezcano de bal. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sol del este - Paraguay2 1:2

23e minuut.
Amigo is nu in balbezit. Amigo passt de bal in één keer door. Acuña rent richting de bal. Acuña draait met de bal, schiet en ... Canese maakt een snoekduik en kopt de bal. Iturbe bokst de bal weg.

23e minuut.
Hermann geeft de bal voor. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Arroyos is nu in balbezit. Penayo verovert de bal door een tackle van achteren. Penayo haalt uit met een fantastische trap. Doria bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Galaverna is nu in balbezit. Penayo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano rent richting de bal. Lezcano schiet op doel. Doria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sol del este 40%, Paraguay2 60%.
sol del este - Paraguay2 1:2

52e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz geeft een hoge lob. Penayo rent richting de bal. Penayo haalt uit met een fantastische trap. Doria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sol del este - Paraguay2 2:2

57e minuut.
Doria met een harde bal richting middenveld. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Azuaga begaat een overtreding. Azuaga krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Arroyos rent richting de bal. Arroyos geeft een lange en hoge pass. Hermann kopt de bal weg. Penayo probeert de bal met de borst te controleren. Penayo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sol del este 41%, Paraguay2 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sol del este - Paraguay2 2:2