Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
union central cerro porteño 1912
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Cattebeke geeft een hoge lob. Vargas is nu in balbezit. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Otazú probeert naar een medespeler te passen. Cattebeke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sandoval de bal. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - cerro porteño 1912 0:1

14e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Parodi onderschept slim de pass. Parodi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gayoso geeft een hoge lob. Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - cerro porteño 1912 0:2

33e minuut.
Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz krijgt een gele kaart. Gayoso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gayoso kan niet meer verder spelen. Frutos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 57%, cerro porteño 1912 43%.
union central - cerro porteño 1912 0:2

52e minuut.
Soto rent richting de bal. Frutos onderschept slim de pass. Frutos passt de bal zonder na te denken. Vargas geeft de bal voor. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Frutos verovert de bal door een tackle van achteren. Frutos passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Frutos rent richting de bal. Frutos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Frutos geeft de bal voor. Klungelig pakt Irrazabal de bal. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - cerro porteño 1912 0:3

87e minuut.
Brugada trapt de bal weg. Cattebeke kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos rent richting de bal. Frutos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Frutos rent richting de bal. Frutos geeft de bal voor. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 55%, cerro porteño 1912 45%.
union central - cerro porteño 1912 0:3