Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paraguay2 chicho y nina
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Ricardo onderschept slim de pass. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ricardo is nu in balbezit. Ricardo speelt de bal door. Florenciañez speelt de bal door. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal in één keer door. Galaverna is nu in balbezit. Ricardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay2 - chicho y nina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay2 55%, chicho y nina 45%.
Paraguay2 - chicho y nina 0:1

47e minuut.
Florenciañez is nu in balbezit. Florenciañez passt de bal zonder na te denken. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ricardo kopt de bal weg. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga geeft een hoge lob. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese draait met de bal, schiet en ... Viera bokst de bal weg.

68e minuut.
Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Ricardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay2 48%, chicho y nina 52%.
Paraguay2 - chicho y nina 0:1