Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro porteño 1912 olimpia el original
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Invernizzi speelt de bal door. Saldívar is nu in balbezit. Saldívar passt de bal zonder na te denken. Daar is Orrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Vargas met een sublieme pass. Lezcano is nu in balbezit. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carles met een sublieme pass. Jazmin is nu in balbezit. Jazmin probeert naar een medespeler te passen. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro porteño 1912 - olimpia el original 1:0

44e minuut.
Klungelig pakt Villagra de bal. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar passt de bal in één keer door. Orrego is nu in balbezit. Orrego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cerro porteño 1912 - olimpia el original 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro porteño 1912 52%, olimpia el original 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cerro porteño 1912 - olimpia el original 1:1

49e minuut.
Vargas passt de bal in één keer door. Gayoso is nu in balbezit. Gayoso met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Agüero kopt de bal weg. Altieri controleert de bal met de borst. Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Saldívar rent richting de bal. Saldívar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Parodi passt de bal in één keer door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Bernardes rent richting de bal. Bernardes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro porteño 1912 - olimpia el original 2:1

90e minuut.
Frutos met een sublieme pass. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazmin rent richting de bal. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro porteño 1912 73%, olimpia el original 27%.
cerro porteño 1912 - olimpia el original 2:1