Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
union central 22 de agosto
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal met de wreef. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder draait met de bal, schiet en ... Bogado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Saba rent richting de bal. Saba passt de bal met de wreef. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana schiet op doel. Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mendonca probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otazú met een snelle inworp. Saba rent richting de bal. Saba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aldana rent richting de bal. Aldana draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - 22 de agosto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 51%, 22 de agosto 49%.
union central - 22 de agosto 0:1

52e minuut.
Mendonca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder onderschept slim de pass. Rieder met een sublieme pass. Aldana is nu in balbezit. Aldana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros passt de bal met de wreef. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Rieder rent richting de bal. Rieder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana draait met de bal, schiet en ... Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 63%, 22 de agosto 37%.
union central - 22 de agosto 0:1