Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sol del este chicho y nina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ricardo passt de bal zonder na te denken. Iturbe met een sublieme pass. Aranda kopt de bal weg. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Gomez kan de bal niet met de borst controleren. Hermann is nu in balbezit. Hermann schiet op doel. Viera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sol del este - chicho y nina 1:0

32e minuut.
Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Lezcano onderschept slim de pass. Lezcano probeert naar een medespeler te passen. Penayo rent richting de bal. Penayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana speelt de bal door. Dominguez is nu in balbezit. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sol del este 54%, chicho y nina 46%.
sol del este - chicho y nina 1:0

46e minuut.
Aranda rent richting de bal. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Penayo rent richting de bal. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Lezcano passt de bal in één keer door. Penayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penayo haalt uit met een fantastische trap. Gomez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sol del este - chicho y nina 2:0

61e minuut.
Penayo probeert de bal aan de voet te houden. Aranda is nu in balbezit. Aguilar maakt een afschuwelijke overtreding. Aguilar krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Esquivel rent richting de bal. Esquivel met een sublieme pass. Penayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lezcano is nu in balbezit. Lezcano passt de bal met de wreef. Quintana rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sol del este 37%, chicho y nina 63%.
sol del este - chicho y nina 2:0