Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicho y nina sol del este
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Castiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann is nu in balbezit. Hermann probeert naar een medespeler te passen. Penayo rent richting de bal. Penayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - sol del este 0:1

17e minuut.
Lezcano passt de bal met de wreef. Ortiz geeft een hoge lob. Penayo kopt de bal weg. Daar is Lezcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Dominguez is nu in balbezit. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chicho y nina - sol del este 1:1

29e minuut.
Ricardo speelt de bal door. Zanotti rent richting de bal. Azuaga rent richting de bal. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann met een sublieme pass. Lezcano geeft de bal voor. Viera bokst de bal weg. Penayo is nu in balbezit. Penayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - sol del este 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicho y nina 60%, sol del este 40%.
chicho y nina - sol del este 1:2

67e minuut.
Delgado rent richting de bal. Dominguez onderschept slim de pass. Delgado begaat een overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lezcano is nu in balbezit. Lezcano met een sublieme pass. Penayo rent richting de bal. Penayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - sol del este 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicho y nina 67%, sol del este 33%.
chicho y nina - sol del este 1:3