Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paraguay2 Galache FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten hopeless
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Trinidad speelt de bal door. Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky met een sublieme pass. Aceval rent richting de bal. Aceval schiet op doel. Doria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay2 - Galache FC 0:1

11e minuut.
Arroyos met een sublieme pass. Amigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristaldo haalt uit met een fantastische trap. Doria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay2 - Galache FC 0:2

23e minuut.
Aceval is nu in balbezit. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo draait met de bal, schiet en ... Volpe kopt de bal weg. Monzón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay2 - Galache FC 0:3

34e minuut.
Amigo probeert naar een medespeler te passen. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese onderschept slim de pass. Canese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kostianovsky rent richting de bal. Kostianovsky passt de bal zonder na te denken. Galaverna bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay2 63%, Galache FC 37%.
Paraguay2 - Galache FC 0:3

62e minuut.
Cristaldo rent richting de bal. Cristaldo probeert naar een medespeler te passen. Arroyos rent richting de bal. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trinidad speelt de bal door. Camacho rent richting de bal. Rufinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rufinelli krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Canese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volpe is nu in balbezit. Volpe passt de bal in één keer door. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval schiet op doel. Doria bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kostianovsky onderschept slim de pass. Kostianovsky probeert naar een medespeler te passen. Acuña speelt de bal door. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay2 48%, Galache FC 52%.
Paraguay2 - Galache FC 0:3