Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galache FC Paraguay2
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Cristaldo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bo komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Volpe rent richting de bal. Volpe passt de bal in één keer door. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese schiet op doel. Azuaga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galache FC - Paraguay2 0:1

11e minuut.
Canese rent richting de bal. Canese passt de bal zonder na te denken. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad schiet op doel. Mendonca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Inworp. Trinidad met een snelle inworp. Acuña is nu in balbezit. Acuña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galache FC - Paraguay2 0:2

22e minuut.
Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Jaegli is nu in balbezit. Jaegli geeft een lange en hoge pass. Canese krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Florenciañez probeert naar een medespeler te passen. Canese rent richting de bal. Canese probeert naar een medespeler te passen. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Florenciañez is nu in balbezit. Florenciañez speelt de bal door. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kostianovsky onderschept slim de pass. Kostianovsky passt de bal met de wreef. Florenciañez speelt de bal door. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bo probeert naar een medespeler te passen. Galaverna bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaverna geeft een hoge lob. Canese is nu in balbezit. Canese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galache FC - Paraguay2 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galache FC 56%, Paraguay2 44%.
Galache FC - Paraguay2 0:3

73e minuut.
Arroyos rent richting de bal. Kostianovsky rent richting de bal. Arroyos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arroyos krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho geeft een hoge lob. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo onderschept slim de pass. Bo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mendonca met een harde bal richting middenveld. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bo is nu in balbezit. Bo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Monzón de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galache FC 50%, Paraguay2 50%.
Galache FC - Paraguay2 0:3