Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sol del este olimpia el original
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal met de wreef. Hermann rent richting de bal. Hermann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Esquivel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturbe rent richting de bal. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar passt de bal zonder na te denken. Orrego is nu in balbezit. Orrego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Iturbe de bal. Lezcano rent richting de bal. Iturbe begaat een overtreding. Lezcano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lezcano kan niet meer verder spelen. Estigarribia komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Dominguez geeft de bal voor. Bobadilla rent richting de bal. Penayo verovert de bal door een tackle van achteren. Penayo schiet op doel. Pacheco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sol del este - olimpia el original 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sol del este 42%, olimpia el original 58%.
sol del este - olimpia el original 1:0

51e minuut.
Iturbe onderschept slim de pass. Iturbe speelt de bal door. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Iturbe trapt de bal weg van het doel. Iturbe kopt de bal weg. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Penayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Carles is nu in balbezit. Carles geeft een hoge lob. Orrego is nu in balbezit. Saldívar is nu in balbezit. Saldívar draait met de bal, schiet en ... Iturbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hermann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Invernizzi met de inworp. Saldívar is nu in balbezit. Saldívar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Iturbe is nu in balbezit. Penayo onderschept slim de pass. Penayo speelt de bal door. Estigarribia is nu in balbezit. Estigarribia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Frutos onderschept slim de pass. Frutos passt de bal in één keer door. Orrego is nu in balbezit. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar draait met de bal, schiet en ... Iturbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sol del este 51%, olimpia el original 49%.
sol del este - olimpia el original 1:0