Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro porteño 1912 chicho y nina
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke is nu in balbezit. Ricardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricardo krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bernardes met een snelle inworp. Gayoso geeft een hoge lob. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bernardes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aquino komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Jazmin kopt de bal weg. Gayoso rent richting de bal. Gayoso passt de bal in één keer door. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro porteño 1912 - chicho y nina 1:0

35e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gayoso. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Delgado met een snel genomen vrije trap. Zanotti rent richting de bal. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra is nu in balbezit. Villagra passt de bal in één keer door. Parodi rent richting de bal. Parodi schiet op doel. Viera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro porteño 1912 41%, chicho y nina 59%.
cerro porteño 1912 - chicho y nina 1:0

46e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Zelaya de bal. Parodi rent richting de bal. Zelaya rent richting de bal. Parodi onderschept slim de pass. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Melgarejo probeert de bal met de borst te controleren. Villagra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melgarejo. Villagra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Villagra kan niet meer verder spelen. Frutos komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gayoso passt de bal in één keer door. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Parodi is nu in balbezit. Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayoso draait met de bal, schiet en ... Viera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Viera met een harde bal richting middenveld. Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke speelt de bal door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Frutos met de inworp. Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro porteño 1912 24%, chicho y nina 76%.
cerro porteño 1912 - chicho y nina 1:0