Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
22 de agosto Galache FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta passt de bal met de wreef. Cañete is nu in balbezit. Cañete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
22 de agosto - Galache FC 1:0

14e minuut.
Ovelar geeft de bal voor. Vargas Peña heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ovelar neemt de hoekschop. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
22 de agosto - Galache FC 1:1

17e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft de bal voor. Costas heeft problemen om de bal te vangen. Aceval rent richting de bal. Aceval schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vargas Peña kopt de bal weg. Inworp. Camacho met de inworp. Daar is Volpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky geeft een lange en hoge pass. Aceval is nu in balbezit. Aceval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chiriani is nu in balbezit. Chiriani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peralta de bal. Peralta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Azuaga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kostianovsky heeft problemen om de bal te vangen. Peralta rent richting de bal. Peralta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Volpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristaldo is nu in balbezit. Vargas Peña probeert naar een medespeler te passen. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval schiet op doel. Bogado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovelar met de inworp. Cristaldo is nu in balbezit. Cristaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 22 de agosto 64%, Galache FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
22 de agosto - Galache FC 1:1

48e minuut.
Azuaga rent richting de bal. Cañete rent richting de bal. Azuaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cañete raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cañete kan niet meer verder spelen. Costas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cristaldo rent richting de bal. Cristaldo haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Chiriani de bal. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Kostianovsky de bal. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas is nu in balbezit. Costas haalt uit met een fantastische trap. Mendonca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Peralta rent richting de bal. Peralta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
22 de agosto - Galache FC 2:1

64e minuut.
Camacho met een snelle inworp. Viveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Viveros geeft een lange en hoge pass. Aceval rent richting de bal. Aceval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bogado met een harde bal richting middenveld. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky met een sublieme pass. Cristaldo is nu in balbezit. Cristaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
22 de agosto - Galache FC 2:2

77e minuut.
Klungelig pakt Kostianovsky de bal. Cristaldo is nu in balbezit. Cristaldo probeert naar een medespeler te passen. Aceval is nu in balbezit. Aceval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 22 de agosto 50%, Galache FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
22 de agosto - Galache FC 2:2