Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
22 de agosto chicho y nina
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo speelt de bal door. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saba rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mendonca trapt de bal weg van het doel. Peralta kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamarra de bal. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
22 de agosto - chicho y nina 0:1

33e minuut.
Gomez rent richting de bal. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana rent richting de bal. Aldana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
22 de agosto - chicho y nina 1:1

37e minuut.
Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo speelt de bal door. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti haalt uit met een fantastische trap. Bogado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rioboo is nu in balbezit. Carles onderschept slim de pass. Delgado maakt een afschuwelijke overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 22 de agosto 41%, chicho y nina 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
22 de agosto - chicho y nina 1:1

63e minuut.
Aldana is nu in balbezit. Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal zonder na te denken. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo met een sublieme pass. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti schiet op doel. Bogado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 22 de agosto 45%, chicho y nina 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
22 de agosto - chicho y nina 1:1