Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicho y nina 22 de agosto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Martinez passt de bal zonder na te denken. Melgarejo is nu in balbezit. Met opzet legt Carles zijn tegenspeler op de grond. Carles krijgt een gele kaart. Melgarejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delgado met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Carles probeert de bal met de borst te controleren. Carles geeft een hoge lob. Peralta kopt de bal weg. Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Aldana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra speelt de bal door. Aldana is nu in balbezit. Peralta rent richting de bal. Peralta draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Zelaya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costas met de inworp. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Castiglioni geeft een hoge lob. Melgarejo kopt de bal weg. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Peralta rent richting de bal. Peralta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gomez trapt de bal weg. Vargas Peña is nu in balbezit. Vargas Peña passt de bal met de wreef. Peralta rent richting de bal. Peralta schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Peralta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castiglioni de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Aldana zijn tegenspeler op de grond. Aldana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicho y nina 65%, 22 de agosto 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chicho y nina - 22 de agosto 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Vargas Peña de bal. Vargas Peña met een sublieme pass. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap. Viera bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vargas Peña probeert naar een medespeler te passen. Costas rent richting de bal. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas geeft de bal voor. Viera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Aranda is nu in balbezit. Costas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Aranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendonca geeft een hoge lob. Aldana kopt de bal weg. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña passt de bal in één keer door. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana draait met de bal, schiet en ... Viera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - 22 de agosto 0:1

75e minuut.
Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo speelt de bal door. Vargas Peña heeft problemen om de bal te vangen. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Lezcano is nu in balbezit. Aldana onderschept slim de pass. Aldana haalt uit met een fantastische trap. Viera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - 22 de agosto 0:2

82e minuut.
Peralta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gomez de bal. Gomez passt de bal zonder na te denken. Aldana is nu in balbezit. Aldana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Viera trapt de bal weg. Vargas Peña kopt de bal weg. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicho y nina 67%, 22 de agosto 33%.
chicho y nina - 22 de agosto 0:2