Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicho y nina union central
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Altieri onderschept slim de pass. Altieri passt de bal met de wreef. Zelaya is nu in balbezit. Rieder onderschept slim de pass. Rieder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barchini heeft problemen om de bal te vangen. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barchini krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rieder onderschept slim de pass. Aranda onderschept slim de pass. Altieri verovert de bal door een tackle van achteren. Altieri draait met de bal, schiet en ... Viera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - union central 0:1

30e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Sandoval met een sublieme pass. Klungelig pakt Irrazabal de bal. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chicho y nina - union central 1:1

33e minuut.
Altieri geeft een hoge lob. Canteros geeft een lange en hoge pass. Zelaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rieder is nu in balbezit. Rieder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Barchini rent richting de bal. Barchini probeert naar een medespeler te passen. Rieder is nu in balbezit. Rieder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chicho y nina - union central 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicho y nina 52%, union central 48%.
chicho y nina - union central 1:2

49e minuut.
Gomez trapt de bal weg. Soto kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Altieri is nu in balbezit. Altieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Barchini passt de bal in één keer door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Altieri is nu in balbezit. Rieder rent richting de bal. Rieder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Rieder verovert de bal door een tackle van achteren. Rieder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rioboo met een snelle inworp. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado geeft een hoge lob. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chicho y nina - union central 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicho y nina 65%, union central 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chicho y nina - union central 2:2