Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
union central chicho y nina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Altieri rent richting de bal. Altieri passt de bal in één keer door. Zelaya rent richting de bal. Rieder onderschept slim de pass. Rieder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ricardo passt de bal zonder na te denken. Quintana rent richting de bal. Quintana speelt de bal door. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
union central - chicho y nina 0:1

20e minuut.
Aranda passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Melgarejo geeft een hoge lob. Ramos met een sublieme pass. Ruiz kopt de bal weg. Altieri probeert de bal met de borst te controleren. Altieri haalt uit met een fantastische trap. Viera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Soto rent richting de bal. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo speelt de bal door. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ruiz geeft een lange en hoge pass. Gomez is nu in balbezit. Gomez passt de bal in één keer door. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Aranda rent richting de bal. Canteros verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya begaat een overtreding. Canteros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canteros met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
union central - chicho y nina 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 50%, chicho y nina 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
union central - chicho y nina 1:1

51e minuut.
Melgarejo probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otazú. Otazú krijgt een gele kaart. Soto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Otazú komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Canteros passt de bal met de wreef. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - chicho y nina 1:2

62e minuut.
Irrazabal geeft de bal voor. Inworp. Melgarejo met de inworp. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Quintana onderschept slim de pass. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - chicho y nina 1:3

89e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Otazú is nu in balbezit. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otazú wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Otazú kan niet meer verder spelen. Castillo komt het veld opgelopen. Castillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Rieder rent richting de bal. Rieder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Canteros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castillo is nu in balbezit. Castillo met een sublieme pass. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - chicho y nina 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 42%, chicho y nina 58%.
union central - chicho y nina 2:3