Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
22 de agosto Paraguay2
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Aldana draait met de bal, schiet en ... Doria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Martinez met de inworp. Gamarra controleert de bal met de borst. Gamarra geeft de bal voor. Aldana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martinez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana is nu in balbezit. Aldana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Doria niet meer kan verder spelen. Mereles komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Gamarra probeert de bal met de borst te controleren. Acuña is nu in balbezit. Peralta begaat een overtreding. Peralta krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vargas Peña speelt de bal door. Arroyos geeft de bal voor. Acevedo kopt de bal weg. Canese rent richting de bal. Canese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bogado trapt de bal weg. Peralta kopt de bal weg. Galaverna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldana rent richting de bal. Aldana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Bogado met een harde bal richting middenveld. Salcedo kopt de bal weg. Acuña rent richting de bal. Acuña draait met de bal, schiet en ... Bogado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Aldana speelt de bal door. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos passt de bal zonder na te denken. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 22 de agosto 54%, Paraguay2 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
22 de agosto - Paraguay2 0:0

54e minuut.
Salcedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavala komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vargas Peña geeft een hoge lob. Monzón kan de bal niet met de borst controleren. Aldana rent richting de bal. Aldana haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Galaverna de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lezcano geeft een hoge lob. Inworp. Martinez met de inworp. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mendonca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Costas de bal. Canese rent richting de bal. Canese haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Costas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Trinidad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vargas Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala rent richting de bal. Canese rent richting de bal. Canese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Costas met een harde bal richting middenveld. Saba kopt de bal weg. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canese bereikt de bal nog maar net als eerste. Canese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
22 de agosto - Paraguay2 0:1

80e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal in één keer door. Aldana rent richting de bal. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mereles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Vargas Peña speelt de bal door. Aldana is nu in balbezit. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 22 de agosto 47%, Paraguay2 53%.
22 de agosto - Paraguay2 0:1