Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
union central Galache FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Volpe is nu in balbezit. Volpe passt de bal zonder na te denken. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceval rent richting de bal. Aceval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Viveros rent richting de bal. Met opzet legt Altieri zijn tegenspeler op de grond. Viveros moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Viveros kan niet meer verder spelen. Carron komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Altieri is nu in balbezit. Altieri passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña onderschept slim de pass. Acuña probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - Galache FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 47%, Galache FC 53%.
union central - Galache FC 1:0

49e minuut.
Rieder controleert de bal met de borst. Camacho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altieri. Altieri krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky passt de bal in één keer door. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval schiet op doel. Irrazabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rieder rent richting de bal. Azuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rieder. Azuaga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Azuaga kan niet meer verder spelen. Albospino komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Inworp. Sosa met de inworp. Canteros is nu in balbezit. Canteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Carron passt de bal met de wreef. Ruiz met een sublieme pass. Camacho rent richting de bal. Canteros onderschept slim de pass. Canteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 37%, Galache FC 63%.
union central - Galache FC 1:0