Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casterly Rock olimpia jose
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Arriola verovert de bal door een tackle van achteren. Arriola geeft een lange en hoge pass. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valiente met een snelle inworp. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lambaré rent richting de bal. Lambaré geeft een hoge lob. Daar is Takahashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ovando heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ovando probeert de bal met de borst te controleren. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra rent richting de bal. Ovando is nu in balbezit. Ovando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiente passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cattebeke verovert de bal door een tackle van achteren. Cattebeke passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dumot trapt de bal weg. Takahashi met een sublieme pass. Ovando is nu in balbezit. Ovando draait met de bal, schiet en ... Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Casterly Rock - olimpia jose 1:0

44e minuut.
Chiriani is nu in balbezit. Inworp. Chiriani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovando rent richting de bal. Ovando draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamarra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Torales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casterly Rock 45%, olimpia jose 55%.
Casterly Rock - olimpia jose 1:0

50e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Valiente kopt de bal weg. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda geeft een lange en hoge pass. Torales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiriani is nu in balbezit. Chiriani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rodriguez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cattebeke de bal. Cattebeke passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Torales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Debernardi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casterly Rock 57%, olimpia jose 43%.
Casterly Rock - olimpia jose 1:0