Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia1902 yo f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 13.2
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Otazú is nu in balbezit. Enciso begaat een overtreding. Otazú raakt geblesseerd tijdens het duel. Laino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erico is nu in balbezit. Erico haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Miño trapt de bal weg. Toñanez kopt de bal weg. Bazan probeert de bal aan de voet te houden. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Toñanez speelt de bal door. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio geeft de bal voor. Sanguina rent richting de bal. Sanguina geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia1902 - yo f.c 0:1

16e minuut.
Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico passt de bal in één keer door. Toñanez is nu in balbezit. Enciso onderschept slim de pass. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Echeverria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Uliambre bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Díaz speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia1902 - yo f.c 1:1

34e minuut.
Uliambre passt de bal zonder na te denken. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan onderschept slim de pass. Sanguina onderschept slim de pass. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Uliambre rent richting de bal. Enciso verovert de bal door een tackle van achteren. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Uliambre probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

42e minuut.
Sanguina geeft een lange en hoge pass. Zotti controleert de bal met de borst. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico haalt uit met een fantastische trap. Miño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia1902 - yo f.c 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia1902 53%, yo f.c 47%.
Olimpia1902 - yo f.c 1:2

61e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia1902 - yo f.c 2:2

76e minuut.
Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Grillón met een snelle inworp. Klungelig pakt Otazú de bal. Otazú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia1902 52%, yo f.c 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia1902 - yo f.c 2:2