Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Stars F.C. MaquinadelMal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Alfonsino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas begaat een overtreding. Cubas krijgt een gele kaart. Garcia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Alfonsino geeft de bal voor. Zarza kan de bal niet met de borst controleren. Di Tore onderschept slim de pass. Di Tore geeft de bal voor. Garcia heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Volpe passt de bal in één keer door. Cubas probeert de bal aan de voet te houden. Alvarez rent richting de bal. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Fleytas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Stars F.C. - MaquinadelMal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Stars F.C. 42%, MaquinadelMal 58%.
East Stars F.C. - MaquinadelMal 0:1

56e minuut.
Takahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahashi speelt de bal door. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Fleytas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Stars F.C. - MaquinadelMal 0:2

65e minuut.
Volpe rent richting de bal. Volpe geeft een hoge lob. Takahashi rent richting de bal. Alvarez rent richting de bal. Alvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Stars F.C. 42%, MaquinadelMal 58%.
East Stars F.C. - MaquinadelMal 0:2