Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia jose yo f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sanguina rent richting de bal. Sanguina passt de bal zonder na te denken. Rodriguez is nu in balbezit. Erico onderschept slim de pass. Erico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Toñanez passt de bal in één keer door. Inworp. Valiente met een snelle inworp. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia jose - yo f.c 1:0

14e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Torales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otazú met een snelle inworp. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gayoso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Toñanez de bal onder controle te krijgen. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia jose - yo f.c 2:0

27e minuut.
Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Laino rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Grillón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cattebeke passt de bal in één keer door. Sanguina is nu in balbezit. Sanguina passt de bal zonder na te denken. Erico rent richting de bal. Erico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Echeverria trapt de bal weg van het doel. Bobadilla speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia jose - yo f.c 3:0

42e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Toñanez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia jose 53%, yo f.c 47%.
olimpia jose - yo f.c 3:0

70e minuut.
Laino rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez geeft de bal voor. Klungelig pakt Uliambre de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Valiente rent richting de bal. Valiente passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal in één keer door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Takahashi onderschept slim de pass. Takahashi passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia jose - yo f.c 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia jose 53%, yo f.c 47%.
olimpia jose - yo f.c 4:0