Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaquinadelMal E.V WALTASK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sanabria controleert de bal met de borst. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... Daar is Lázaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaquinadelMal - E.V WALTASK 0:1

12e minuut.
Volpe rent richting de bal. Volpe geeft de bal voor. Ortellado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaquinadelMal - E.V WALTASK 1:1

16e minuut.
Rolón met de inworp. Volpe rent richting de bal. Volpe passt de bal in één keer door. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cubas kopt de bal weg. Vera probeert de bal aan de voet te houden. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez schiet op doel. Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaquinadelMal - E.V WALTASK 2:1

20e minuut.
Sanabria geeft een lange en hoge pass. Daar is Díaz De Vivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen. Viveros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ortuzar probeert naar een medespeler te passen. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaquinadelMal - E.V WALTASK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaquinadelMal 43%, E.V WALTASK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaquinadelMal - E.V WALTASK 2:2

62e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal in één keer door. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo schiet op doel. Viveros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MaquinadelMal - E.V WALTASK 2:3

73e minuut.
Volpe is nu in balbezit. Volpe passt de bal met de wreef. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaquinadelMal - E.V WALTASK 3:3

82e minuut.
Zarza is nu in balbezit. Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanabria met een snelle inworp. Daar is Ortellado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas is nu in balbezit. Cubas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaquinadelMal 50%, E.V WALTASK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaquinadelMal - E.V WALTASK 3:3