Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia jose WENDELS EL TIGRE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla passt de bal met de wreef. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Sandoval rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Takahashi rent richting de bal. Takahashi passt de bal in één keer door. Méndez rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Méndez rent richting de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Méndez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Toñanez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toñanez kopt de bal weg. Campuzano heeft problemen om de bal te vangen. Abente rent richting de bal. Abente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia jose 46%, WENDELS EL TIGRE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia jose - WENDELS EL TIGRE 0:0

49e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Valiente passt de bal met de wreef. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia jose - WENDELS EL TIGRE 1:0

68e minuut.
Acevedo met de inworp. Valiente rent richting de bal. Valiente passt de bal zonder na te denken. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Ibarra de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Casaccia rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lefebvre trapt de bal weg van het doel. Grance bereikt de bal nog maar net als eerste. Grance probeert naar een medespeler te passen. Campuzano rent richting de bal. Campuzano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Takahashi probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Toñanez de bal onder controle te krijgen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia jose 50%, WENDELS EL TIGRE 50%.
olimpia jose - WENDELS EL TIGRE 1:0