Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casterly Rock E.V WALTASK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Saba rent richting de bal. Ortuzar is nu in balbezit. Saba is nu in balbezit. Ortuzar onderschept slim de pass. Ortuzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ovando passt de bal met de wreef. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra schiet op doel. Martinez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Rolón geeft een lange en hoge pass. Sanabria kopt de bal weg. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ... Dumot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Casterly Rock - E.V WALTASK 0:1

32e minuut.
Ortuzar rent richting de bal. Ortuzar speelt de bal door. Michelagnoli is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Quiñonez kopt de bal weg. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré passt de bal zonder na te denken. Gamarra rent richting de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casterly Rock 49%, E.V WALTASK 51%.
Casterly Rock - E.V WALTASK 0:1

55e minuut.
Sanabria geeft de bal voor. Saba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vera speelt de bal door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Achinelli is nu in balbezit. Achinelli met een sublieme pass. Ortellado heeft problemen om de bal te vangen. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martinez trapt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casterly Rock 58%, E.V WALTASK 42%.
Casterly Rock - E.V WALTASK 0:1