Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yo f.c East Stars F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Sanguina onderschept slim de pass. Sanguina met een sublieme pass. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Carvallo de bal. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio passt de bal zonder na te denken. Erico rent richting de bal. Erico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fleytas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Elizeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio verovert de bal door een tackle van achteren. Ozorio probeert naar een medespeler te passen. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sanguina probeert naar een medespeler te passen. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Sanguina rent richting de bal. Sanguina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Quintana speelt de bal door. Di Tore is nu in balbezit. Di Tore met een sublieme pass. Garcia is nu in balbezit. Garcia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yo f.c - East Stars F.C. 0:1

29e minuut.
Alfonsino onderschept slim de pass. Laino rent richting de bal. Alfonsino onderschept slim de pass. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yo f.c 52%, East Stars F.C. 48%.
yo f.c - East Stars F.C. 0:1

57e minuut.
Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvallo rent richting de bal. Sanguina begaat een overtreding. Sanguina krijgt een gele kaart. Carvallo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carvallo kan niet meer verder spelen. Cetrini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grillón geeft een lange en hoge pass. Cetrini is nu in balbezit. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico is nu in balbezit. Erico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yo f.c - East Stars F.C. 1:1

81e minuut.
Di Tore geeft een lange en hoge pass. Cetrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetrini passt de bal in één keer door. Garcia rent richting de bal. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yo f.c - East Stars F.C. 1:2

82e minuut.
Sanguina speelt de bal door. Erico rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfonsino. Alfonsino krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gayoso de bal onder controle te krijgen. Garcia rent richting de bal. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yo f.c 54%, East Stars F.C. 46%.
yo f.c - East Stars F.C. 1:2