Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yo f.c E.V WALTASK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Sanguina is nu in balbezit. Sanabria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanabria krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Grillón onderschept slim de pass. Inworp. Rolón met een snelle inworp. Ortuzar rent richting de bal. Ortuzar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera speelt de bal door. Klungelig pakt Orrego de bal. Sanguina verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguina draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Sanguina de bal. Sanguina geeft een lange en hoge pass. Ozorio kopt de bal weg. Erico is nu in balbezit. Erico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio passt de bal zonder na te denken. Toñanez geeft een hoge lob. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yo f.c - E.V WALTASK 1:0

35e minuut.
Ortuzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino verovert de bal door een tackle van achteren. Laino probeert naar een medespeler te passen. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Otazú met een snelle inworp. Sanguina rent richting de bal. Sanguina geeft een lange en hoge pass. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio geeft de bal voor. Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Toñanez speelt de bal door. Ortellado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanguina. Sanguina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yo f.c 35%, E.V WALTASK 65%.
yo f.c - E.V WALTASK 1:0

48e minuut.
Laino probeert naar een medespeler te passen. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Martinez niet meer kan verder spelen. Saba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yo f.c 43%, E.V WALTASK 57%.
yo f.c - E.V WALTASK 1:0