Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaquinadelMal Casterly Rock
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Wasmosy rent richting de bal. Ovando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovando passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Viveros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe geeft de bal voor. Saba probeert de bal aan de voet te houden. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Michelagnoli probeert naar een medespeler te passen. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy met een sublieme pass. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Achinelli onderschept slim de pass. Achinelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra schiet op doel. Lázaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Zarza rent richting de bal. Zarza geeft een hoge lob. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wasmosy geeft de bal voor. Gamarra rent richting de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alvarez de bal onder controle te krijgen. Viveros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaquinadelMal - Casterly Rock 0:1

42e minuut.
Ovando geeft een lange en hoge pass. Daar is Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaquinadelMal - Casterly Rock 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaquinadelMal 52%, Casterly Rock 48%.
MaquinadelMal - Casterly Rock 0:2

59e minuut.
Saba verovert de bal door een tackle van achteren. Saba met een sublieme pass. Ovando rent richting de bal. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Lambaré geeft een lange en hoge pass. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez geeft de bal voor. Alvarez rent richting de bal. Alvarez schiet op doel. Dumot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zarza onderschept slim de pass. Volpe geeft de bal voor. Lambaré heeft problemen om de bal te vangen. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Dumot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lambaré geeft de bal voor. Inworp. Nunez met de inworp. Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zarza heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Zarza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pineda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ovando neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lambaré kopt de bal weg. Volpe is nu in balbezit. Volpe geeft een hoge lob. Takahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ovando passt de bal met de wreef. Cubas is nu in balbezit. Cubas passt de bal zonder na te denken. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaquinadelMal 41%, Casterly Rock 59%.
MaquinadelMal - Casterly Rock 0:2