Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paraguas Juventus9973
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Brugada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brugada rent richting de bal. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Da Rosa probeert naar een medespeler te passen. Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld begaat een overtreding. Seiferheld krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza geeft de bal voor. Brugada is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguas 52%, Juventus9973 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paraguas - Juventus9973 0:0

50e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Inworp. Denis met een snelle inworp. Zavan rent richting de bal. Zavan draait met de bal, schiet en ... Da Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Montórfano heeft problemen om de bal te vangen. Zavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Montórfano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Montórfano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Zavan verovert de bal door een tackle van achteren. Zavan passt de bal zonder na te denken. Rolón rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo draait met de bal, schiet en ... Da Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aranda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Denis is nu in balbezit. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Da Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguas - Juventus9973 0:1

62e minuut.
Diarte is nu in balbezit. Dominguez Dibb rent richting de bal. Diarte is nu in balbezit. Dominguez Dibb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez Dibb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Morán met een harde bal richting middenveld. Zavan is nu in balbezit. Seiferheld rent richting de bal. Zavan onderschept slim de pass. Zavan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barboza onderschept slim de pass. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranda geeft een lange en hoge pass. Zavan kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Da Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguas 56%, Juventus9973 44%.
paraguas - Juventus9973 0:1