Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osmar FC NaGaCluB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Frutos geeft een hoge lob. Daar is Scappini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cataldi. Cataldi krijgt een gele kaart. Scappini raakt geblesseerd tijdens het duel. Scappini wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Debernardi rent richting de bal. Kanonikoff is nu in balbezit. Kanonikoff probeert naar een medespeler te passen. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmar FC - NaGaCluB 1:0

18e minuut.
Campos Cervera is nu in balbezit. Campos Cervera met een sublieme pass. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap. Carissimo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parodi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos Cervera met de inworp. Kanonikoff is nu in balbezit. Kanonikoff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Frutos geeft de bal voor. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotela is nu in balbezit. Aldama onderschept slim de pass. Aldama speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osmar FC 50%, NaGaCluB 50%.
Osmar FC - NaGaCluB 1:0

51e minuut.
Invernizzi rent richting de bal. Invernizzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldama met de inworp. Nunez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Scappini rent richting de bal. Scappini geeft een lange en hoge pass. Frutos kopt de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Parodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osmar FC 51%, NaGaCluB 49%.
Osmar FC - NaGaCluB 1:0