Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pajas S.A Libertad
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Armele bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola verovert de bal door een tackle van achteren. Arriola probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap. Leiva bokst de bal weg.

22e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Olmedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Samudio de bal. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap. Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 52%, Libertad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pajas S.A - Libertad 0:0

46e minuut.
Arce speelt de bal door. Daar is Vierci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - Libertad 0:1

50e minuut.
Vierci onderschept slim de pass. Vierci probeert naar een medespeler te passen. Armele rent richting de bal. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 66%, Libertad 34%.
Pajas S.A - Libertad 0:1