Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaGaCluB Juventus9973
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Debernardi probeert naar een medespeler te passen. Nunez is nu in balbezit. Nunez speelt de bal door. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama geeft de bal voor. Casaccia heeft problemen om de bal te vangen. Grau rent richting de bal. Grau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nunez kopt de bal weg. Aponte is nu in balbezit. Aponte passt de bal zonder na te denken. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Debernardi met een sublieme pass. Nunez is nu in balbezit. Nunez passt de bal zonder na te denken. Daar is Grau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
León speelt de bal door. Aranda is nu in balbezit. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGaCluB 43%, Juventus9973 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NaGaCluB - Juventus9973 0:0

48e minuut.
Aponte geeft een hoge lob. Aldama rent richting de bal. Aldama passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grau de bal. Grau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - Juventus9973 1:0

53e minuut.
Debernardi geeft een lange en hoge pass. Grau rent richting de bal. Grau haalt uit met een fantastische trap. Macchi probeert de bal aan de voet te houden. Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - Juventus9973 2:0

57e minuut.
Iturbe speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo draait met de bal, schiet en ... Parodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - Juventus9973 2:1

64e minuut.
León onderschept slim de pass. Debernardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. León raakt geblesseerd tijdens het duel. León zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
León rent richting de bal. Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez onderschept slim de pass. Nunez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
León passt de bal met de wreef. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes probeert naar een medespeler te passen. Grau rent richting de bal. Grau schiet op doel. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Aldama geeft de bal voor. Grau rent richting de bal. Casaccia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nunez neemt zijn aanloop. Morán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGaCluB 39%, Juventus9973 61%.
NaGaCluB - Juventus9973 2:1