Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pajas S.A C.A. Mega
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Leiva met een harde bal richting middenveld. Torres kopt de bal weg. Armele rent richting de bal. Stroessner verovert de bal door een tackle van achteren. Stroessner met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Saguier probeert de bal aan de voet te houden. Barreto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vierci. Vierci krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Stroessner verovert de bal door een tackle van achteren. Vierci onderschept slim de pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Armele bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres rent richting de bal. Saguier maakt een afschuwelijke overtreding. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Vierci wilt de vrije trap nemen. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 57%, C.A. Mega 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pajas S.A - C.A. Mega 0:0

49e minuut.
Michelagnoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kostianovsky met een snelle inworp. Stroessner rent richting de bal. Stroessner draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Vargas Peña controleert de bal met de borst. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Lugo rent richting de bal. Lugo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vierci is nu in balbezit. Stroessner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vierci raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz De Bedoya met een snel genomen vrije trap. Torres kopt de bal weg. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Guerrero bokst de bal weg. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissen rent richting de bal. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - C.A. Mega 1:0

75e minuut.
Armele is nu in balbezit. Armele met een sublieme pass. Bazan rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 45%, C.A. Mega 55%.
Pajas S.A - C.A. Mega 1:0