Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Mega Pajas S.A
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Canteros rent richting de bal. Canteros geeft de bal voor. Legal kopt de bal weg. Da Rosa is nu in balbezit. Da Rosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stroessner verovert de bal door een tackle van achteren. Stroessner met een sublieme pass. Michelagnoli speelt de bal door. Stroessner rent richting de bal. Stroessner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Mega 38%, Pajas S.A 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A. Mega - Pajas S.A 0:0

46e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal met de wreef. Seiferheld probeert naar een medespeler te passen. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Mega - Pajas S.A 0:1

48e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres probeert naar een medespeler te passen. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Lambaré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Saguier verovert de bal door een tackle van achteren. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner passt de bal in één keer door. Da Rosa is nu in balbezit. Da Rosa schiet op doel. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres speelt de bal door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Guerrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nissen geeft de bal voor. Lambaré probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nissen neemt de hoekschop. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Da Rosa passt de bal in één keer door. Legal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stroessner met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Mega 68%, Pajas S.A 32%.
C.A. Mega - Pajas S.A 0:1