Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperio Azulgrana Libertad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia rent richting de bal. Irala begaat een overtreding. Irala krijgt een gele kaart. Candia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Candia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Wasmosy is nu in balbezit. Machain is nu in balbezit. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy schiet op doel. Montiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Arriola heeft problemen om de bal te vangen. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain rent richting de bal. Machain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Machain de bal. Mussi is nu in balbezit. Mussi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Azulgrana 48%, Libertad 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperio Azulgrana - Libertad 0:0

51e minuut.
Machain passt de bal zonder na te denken. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy draait met de bal, schiet en ... Arias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Azulgrana - Libertad 1:0

77e minuut.
Daar is Ratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce rent richting de bal. Candia is nu in balbezit. Arriola is nu in balbezit. Arriola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperio Azulgrana - Libertad 1:1

88e minuut.
Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo speelt de bal door. Arriola is nu in balbezit. Arriola draait met de bal, schiet en ... Giménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Azulgrana 50%, Libertad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperio Azulgrana - Libertad 1:1