Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperio Azulgrana Juventus9973
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Aranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavan de bal. Candia verovert de bal door een tackle van achteren. León rent richting de bal. León schiet op doel. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ratti probeert naar een medespeler te passen. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi passt de bal in één keer door. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperio Azulgrana - Juventus9973 1:0

26e minuut.
Monzón met een snelle inworp. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia geeft een lange en hoge pass. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mussi probeert naar een medespeler te passen. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti speelt de bal door. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zavan kopt de bal weg. Barriocanal heeft problemen om de bal te vangen. Velázquez rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Azulgrana 46%, Juventus9973 54%.
Imperio Azulgrana - Juventus9973 1:0

50e minuut.
Zanotti probeert naar een medespeler te passen. Zavan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mussi. Mussi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain geeft een lange en hoge pass. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy schiet op doel. Casaccia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pistilli geeft een lange en hoge pass. Candia rent richting de bal. Met opzet legt Zavan zijn tegenspeler op de grond. Zavan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zavan heeft problemen om de bal te vangen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriocanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo schiet op doel. Barreto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperio Azulgrana 41%, Juventus9973 59%.
Imperio Azulgrana - Juventus9973 1:0