Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paraguas Pajas S.A
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Lugo rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nissen rent richting de bal. Nissen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguas - Pajas S.A 1:0

6e minuut.
Montórfano verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Nissen onderschept slim de pass. Nissen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rolón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nissen met een snelle inworp. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lugo geeft een lange en hoge pass. Brugada heeft problemen om de bal te vangen. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel. Da Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Daar is Michelagnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Díaz rent richting de bal. Ruiz Díaz geeft een lange en hoge pass. Nissen springt en kopt de bal. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Montórfano de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres passt de bal in één keer door. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torres rent richting de bal. Montórfano verovert de bal door een tackle van achteren. Montórfano geeft een lange en hoge pass. Nissen springt en kopt de bal. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguas 44%, Pajas S.A 56%.
paraguas - Pajas S.A 1:0

62e minuut.
Díaz De Bedoya verovert de bal door een tackle van achteren. Nissen verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissen rent richting de bal. Nissen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguas 45%, Pajas S.A 55%.
paraguas - Pajas S.A 1:0