Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pajas S.A paraguas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brugada rent richting de bal. Brugada geeft een lange en hoge pass. Nissen rent richting de bal. Nissen schiet op doel. Samudio probeert de bal aan de voet te houden. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - paraguas 0:1

20e minuut.
Aldana geeft een lange en hoge pass. Montórfano probeert de bal aan de voet te houden. Torres is nu in balbezit. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rolón rent richting de bal. Rolón geeft een lange en hoge pass. Vierci rent richting de bal. Nissen onderschept slim de pass. Nissen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - paraguas 0:2

27e minuut.
Díaz De Bedoya geeft een lange en hoge pass. Montórfano kopt de bal weg. Klungelig pakt Vierci de bal. Nissen is nu in balbezit. Nissen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Montórfano geeft een lange en hoge pass. Nissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio rent richting de bal. Nissen verovert de bal door een tackle van achteren. Nissen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Torres speelt de bal door. Montórfano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samudio is nu in balbezit. Samudio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bazan de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Armele heeft problemen om de bal te vangen. Cataldi onderschept slim de pass. Cataldi probeert naar een medespeler te passen. Nissen is nu in balbezit. Nissen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Godoy de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nissen zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 56%, paraguas 44%.
Pajas S.A - paraguas 0:2

51e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Díaz De Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Bedoya speelt de bal door. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bazan rent richting de bal. Bazan schiet op doel. Da Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - paraguas 1:2

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brugada trapt de bal weg van het doel. Vierci kopt de bal weg. Bazan probeert de bal met de borst te controleren. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Bazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Díaz De Bedoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nissen. Díaz De Bedoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vierci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Vierci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierci passt de bal met de wreef. Bazan rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 43%, paraguas 57%.
Pajas S.A - paraguas 1:2