Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaGaCluB C.A. Mega
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Canteros met een sublieme pass. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld probeert naar een medespeler te passen. Da Rosa rent richting de bal. Da Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Saguier rent richting de bal. Saguier geeft een lange en hoge pass. Debernardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Da Rosa is nu in balbezit. Da Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Saguier passt de bal zonder na te denken. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner geeft een hoge lob. Da Rosa is nu in balbezit. Da Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - C.A. Mega 0:1

32e minuut.
Canteros controleert de bal met de borst. Canteros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leiva de bal. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seiferheld met een snelle inworp. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner schiet op doel. Parodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - C.A. Mega 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGaCluB 63%, C.A. Mega 37%.
NaGaCluB - C.A. Mega 0:2

74e minuut.
Nunez probeert naar een medespeler te passen. Debernardi speelt de bal door. Stroessner is nu in balbezit. Da Rosa rent richting de bal. Da Rosa draait met de bal, schiet en ... Parodi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Stroessner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroessner passt de bal met de wreef. Michelagnoli is nu in balbezit. Da Rosa onderschept slim de pass. Da Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGaCluB 41%, C.A. Mega 59%.
NaGaCluB - C.A. Mega 0:2