Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libertad Osmar FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Kanonikoff probeert naar een medespeler te passen. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Olmedo geeft een lange en hoge pass. Invernizzi kopt de bal weg. Raschle heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad - Osmar FC 1:0

18e minuut.
Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo met een sublieme pass. Delorenzi is nu in balbezit. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola draait met de bal, schiet en ... Cuevas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Delorenzi kopt de bal weg. Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal in één keer door. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Olmedo passt de bal zonder na te denken. Arriola is nu in balbezit. Scappini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scappini krijgt een gele kaart. Arriola raakt geblesseerd tijdens het duel. Arriola zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad - Osmar FC 2:0

32e minuut.
Kanonikoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanonikoff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kanonikoff legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad - Osmar FC 2:1

39e minuut.
Osorio geeft de bal voor. Inworp. Osorio met de inworp. Kanonikoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanonikoff geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad 47%, Osmar FC 53%.
Libertad - Osmar FC 2:1

56e minuut.
Arias passt de bal met de wreef. Daar is Cattebeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattebeke speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... Cuevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad 45%, Osmar FC 55%.
Libertad - Osmar FC 2:1