Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paraguas Imperio Azulgrana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Aldana is nu in balbezit. Aldana geeft de bal voor. Velázquez is nu in balbezit. Nissen onderschept slim de pass. Nissen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nissen de bal. Nissen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain passt de bal in één keer door. Brugada is nu in balbezit. Wasmosy onderschept slim de pass. Wasmosy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Seiferheld onderschept slim de pass. Cataldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldi passt de bal in één keer door. Nissen is nu in balbezit. Nissen schiet op doel. Paal! Nissen is nu in balbezit. Nissen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Candia passt de bal met de wreef. Navarro is nu in balbezit. Wasmosy onderschept slim de pass. Wasmosy draait met de bal, schiet en ... Da Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguas - Imperio Azulgrana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguas 47%, Imperio Azulgrana 53%.
paraguas - Imperio Azulgrana 0:1

53e minuut.
Ratti rent richting de bal. Candia rent richting de bal. Candia probeert naar een medespeler te passen. Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zanotti met de inworp. Machain geeft een hoge lob. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy draait met de bal, schiet en ... Da Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguas - Imperio Azulgrana 0:2

65e minuut.
Montórfano speelt de bal door. Rolón rent richting de bal. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguas 60%, Imperio Azulgrana 40%.
paraguas - Imperio Azulgrana 0:2