Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaGaCluB Imperio Azulgrana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Klungelig pakt Machain de bal. Machain passt de bal met de wreef. Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Barreiro is nu in balbezit. Machain onderschept slim de pass. Machain met een sublieme pass. Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Machain rent richting de bal. Machain passt de bal met de wreef. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap. Michelagnoli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - Imperio Azulgrana 0:1

29e minuut.
Parodi trapt de bal weg. Mussi geeft de bal voor. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy onderschept slim de pass. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain speelt de bal door. Candia rent richting de bal. Machain rent richting de bal. Machain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zanotti geeft een hoge lob. Candia is nu in balbezit. Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap. Parodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGaCluB - Imperio Azulgrana 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGaCluB 75%, Imperio Azulgrana 25%.
NaGaCluB - Imperio Azulgrana 0:2

65e minuut.
Mussi passt de bal met de wreef. Machain rent richting de bal. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain verovert de bal door een tackle van achteren. Machain schiet op doel. Parodi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez rent richting de bal. Nunez passt de bal zonder na te denken. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau haalt uit met een fantastische trap. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Candia rent richting de bal. Candia geeft een hoge lob. Michelagnoli is nu in balbezit. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy draait met de bal, schiet en ... Parodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGaCluB 58%, Imperio Azulgrana 42%.
NaGaCluB - Imperio Azulgrana 0:2