Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pajas S.A Osmar FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Scappini onderschept slim de pass. Scappini geeft een hoge lob. Vierci probeert de bal met de borst te controleren. Lugo rent richting de bal. Lugo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Lugo speelt de bal door. Bazan is nu in balbezit. Bazan schiet op doel. Cuevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - Osmar FC 1:0

16e minuut.
Vierci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierci passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - Osmar FC 2:0

21e minuut.
Campos Cervera probeert naar een medespeler te passen. Scappini rent richting de bal. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Raschle geeft de bal voor. Gorostiaga controleert de bal met de borst. Kanonikoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Machain geeft de bal voor. Klungelig pakt Gorostiaga de bal. Vierci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga onderschept slim de pass. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Invernizzi geeft de bal voor. Osorio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michelagnoli. Michelagnoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 38%, Osmar FC 62%.
Pajas S.A - Osmar FC 2:0

63e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Invernizzi kan de bal niet met de borst controleren. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Invernizzi onderschept slim de pass. Invernizzi geeft een lange en hoge pass. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rotela met een snelle inworp. Machain rent richting de bal. Machain probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorostiaga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pajas S.A - Osmar FC 2:1

79e minuut.
Inworp. Campos Cervera met de inworp. Kanonikoff probeert naar een medespeler te passen. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Díaz De Bedoya rent richting de bal. Campos Cervera verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Cervera passt de bal met de wreef. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vierci is nu in balbezit. Vierci passt de bal in één keer door. Rotela rent richting de bal. Armele is nu in balbezit. Armele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pajas S.A 50%, Osmar FC 50%.
Pajas S.A - Osmar FC 2:1