Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mingos jungle heat
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Vargas rent richting de bal. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel passt de bal met de wreef. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - jungle heat 0:1

6e minuut.
Ocampos verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte onderschept slim de pass. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Galarza probeert naar een medespeler te passen. Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jazmin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Morel passt de bal met de wreef. Carrizosa rent richting de bal. Carrizosa passt de bal in één keer door. Ocampos rent richting de bal. Ocampos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Centurión speelt de bal door. Jazmin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel geeft de bal voor. Mendieta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carrizosa verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendieta de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Araujo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - jungle heat 0:2

37e minuut.
Galarza met een sublieme pass. Pomatta rent richting de bal. Ocampos verovert de bal door een tackle van achteren. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 56%, jungle heat 44%.
Los Mingos - jungle heat 0:2

49e minuut.
Carrizosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta rent richting de bal. Espinola rent richting de bal. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Galarza met een sublieme pass. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes passt de bal zonder na te denken. Ocampos heeft problemen om de bal te vangen. Ocampos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Villaalta kopt de bal weg. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Denis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lambaré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 44%, jungle heat 56%.
Los Mingos - jungle heat 0:2