Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jungle heat Los Mingos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Ocampos geeft een lange en hoge pass. Denis is nu in balbezit. Gross Brown legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Denis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocampos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Lambaré maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gross Brown rent richting de bal. Denis onderschept slim de pass. Denis probeert naar een medespeler te passen. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Espinola is nu in balbezit. Pomatta verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espinola. Pomatta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pomatta kan niet meer verder spelen. Loyola komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Villaalta is nu in balbezit. Carrizosa verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizosa passt de bal zonder na te denken. Mendieta heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Los Mingos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 54%, Los Mingos 46%.
jungle heat - Los Mingos 1:0

51e minuut.
Gross Brown rent richting de bal. Denis verovert de bal door een tackle van achteren. Denis met een sublieme pass. Ocampos heeft problemen om de bal te vangen. Ocampos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Machuca onderschept slim de pass. Machuca geeft de bal voor. Galarza met een sublieme pass. Ocampos is nu in balbezit. Ocampos haalt uit met een fantastische trap. Lambaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jungle heat - Los Mingos 1:1

59e minuut.
Loyola rent richting de bal. Loyola geeft een lange en hoge pass. Jazmin rent richting de bal. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Villaalta is nu in balbezit. Diarte onderschept slim de pass. Diarte met een sublieme pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Los Mingos 2:1

89e minuut.
Ocampos verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampos geeft een lange en hoge pass. Denis speelt de bal door. Cespedes rent richting de bal. Cespedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 58%, Los Mingos 42%.
jungle heat - Los Mingos 2:1