Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hyyrr jungle heat
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Piatti speelt de bal door. Careaga is nu in balbezit. Careaga geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft de bal voor. Lambaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barboza is nu in balbezit. Barboza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyyrr - jungle heat 1:0

7e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Carrizosa rent richting de bal. Maldonado rent richting de bal. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Piatti kopt de bal weg. Urbieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michelagnoli krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Carrizosa met een sublieme pass. Semeniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hyyrr - jungle heat 1:1

22e minuut.
Urbieta verovert de bal door een tackle van achteren. Urbieta probeert naar een medespeler te passen. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pomatta is nu in balbezit. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti passt de bal in één keer door. Barboza rent richting de bal. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Lambaré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Semeniuk is nu in balbezit. Semeniuk geeft een lange en hoge pass. Palma probeert de bal aan de voet te houden. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ... Lambaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pomatta de bal. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ... Lambaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyyrr 48%, jungle heat 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hyyrr - jungle heat 1:1

46e minuut.
Michelagnoli is nu in balbezit. Urbieta speelt de bal door. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Palma probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

52e minuut.
Careaga onderschept slim de pass. Careaga passt de bal in één keer door. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyyrr 45%, jungle heat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hyyrr - jungle heat 1:1