Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambaré Los Mingos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Montórfano rent richting de bal. Ocampos onderschept slim de pass. Ocampos haalt uit met een fantastische trap. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal in één keer door. Coronel geeft een hoge lob. Cespedes rent richting de bal. Cespedes schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Cespedes de bal onder controle te krijgen. Laino is nu in balbezit. Galarza is nu in balbezit. Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ocampos is nu in balbezit. Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas passt de bal in één keer door. Laino is nu in balbezit. Laino haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zaracho is nu in balbezit. Zaracho probeert naar een medespeler te passen. Montórfano probeert de bal aan de voet te houden. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes draait met de bal, schiet en ... Escurra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 62%, Los Mingos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lambaré - Los Mingos 0:0

48e minuut.
Montórfano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinola passt de bal met de wreef. Ocampos rent richting de bal. Ocampos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Coronel onderschept slim de pass. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas passt de bal met de wreef. Laino rent richting de bal. Laino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jazmin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coronel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ocampos onderschept slim de pass. Ocampos probeert naar een medespeler te passen. Napout is nu in balbezit. Cespedes verovert de bal door een tackle van achteren. Cespedes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Los Mingos 0:1

60e minuut.
Espinola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ratti met een snelle inworp. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cespedes rent richting de bal. Brusquetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cespedes. Cespedes krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Montórfano geeft een hoge lob. Jazmin is nu in balbezit. Laino onderschept slim de pass. Laino schiet op doel. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lambaré - Los Mingos 1:1

67e minuut.
Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano passt de bal met de wreef. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti is nu in balbezit. Ratti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Galarza speelt de bal door. Zaracho rent richting de bal. Laino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 51%, Los Mingos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lambaré - Los Mingos 1:1