Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mingos Lambaré
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti geeft de bal voor. Espinola heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Artaza de bal. Ocampos onderschept slim de pass. Ocampos met een sublieme pass. Cespedes rent richting de bal. Cespedes haalt uit met een fantastische trap. Ocampos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espinola. Ratti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montórfano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Espinola is nu in balbezit. Laino onderschept slim de pass. Laino haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Espinola verovert de bal door een tackle van achteren. Espinola geeft een lange en hoge pass. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes onderschept slim de pass. Cespedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Lambaré 1:0

19e minuut.
Villaalta geeft de bal voor. Denis is nu in balbezit. Denis met een sublieme pass. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Lambaré 2:0

35e minuut.
Ocampos is nu in balbezit. Ocampos speelt de bal door. Montórfano heeft problemen om de bal te vangen. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Villaalta geeft een hoge lob. Heyn geeft een hoge lob. Zaracho kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocampos de bal. Ocampos schiet op doel. Paal! Ocampos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 42%, Lambaré 58%.
Los Mingos - Lambaré 2:0

73e minuut.
Espinola onderschept slim de pass. Espinola passt de bal met de wreef. Daar is Cespedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cespedes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Lambaré 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 45%, Lambaré 55%.
Los Mingos - Lambaré 3:0