Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ovetense FC Willy!!!!!!!!!!!!!!
RWR Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Insaurralde rent richting de bal. Insaurralde speelt de bal door. Zotti heeft problemen om de bal te vangen. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Insaurralde kopt de bal weg. Sancho is nu in balbezit. Sancho met een sublieme pass. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ovetense FC 64%, Willy!!!!!!!!!!!!!! 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ovetense FC - Willy!!!!!!!!!!!!!! 0:0

52e minuut.
Simón is nu in balbezit. Simón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arriola de bal. Fleytas rent richting de bal. Fleytas haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguina rent richting de bal. Sanguina passt de bal met de wreef. Fleytas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleytas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jara rent richting de bal. Prieto is nu in balbezit. Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ovetense FC 43%, Willy!!!!!!!!!!!!!! 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ovetense FC - Willy!!!!!!!!!!!!!! 0:0